Oktober Træf

Indbydelse til oktober træf den 16, 17 & 18 – 2020

på Camp Møns Clint, Klintevej 544, 4791 Borre, Møn

Møns klint 1

En campingplads midt i naturen med kuperet terræn fra istiden, der har sit præg. Der er Ikke langt til klinten og Stege og andre seværdigheder. En hundeskov og masser af fri benyttelse af aktiviteter som minigolf, boccia, bordtennis, tennis, bordfodbold, wifi m.m. Receptionen er åben fra (dette uvist på nuværende tidspunkt) vil være noteret på døren. Et minimarked er åbent samme tid som receptionen. Bommen er åben fra kl. 7-23 Der kan bestilles morgenbrød til næste morgen, senest aftenen før.

Priser for ophold pr. dag: Voksen 120,- Campingvogn kr. 35,- El kr. 44,- Miljø kr. 27,- Der gives 10% som skal fratrækkes ovenstående priser.

Standerhejsning fredag den 16/10 kl. 19.00

Lørdag er til fri afbenyttelse – Fælleshus er reserveret til os om aftenen

Standerstrygning søndag den 18/10 kl. 10.30

Møns klint 2 Møns klint 3 Møns klint 4  

Møns Klint på Møn er 7 km lang, op til 128 m høj og strækker sig fra Møn Fyr i syd til Liselund Slotspark i nord. Den er Danmarks højeste klint og er en enestående samling af biotoper. Klinten ændres stadig pga. nedbrydning. Man kan følge klinten til fods langs kysten. Klinten består af op til hundrede meter høje kridtaflejringer, som blev dannet for ca. 75 mill. år siden. Kridtet kaldes også skrivekridt og anvendes til tavlekridt.

Liselund lystslot er et lille miniatureslot omgivet af en fortryllet have, som adelsmanden Antoine de la Calmette opkaldte efter sin højtelskede hustru, Lisa. Haven er den bedst bevarede romantiske have i Danmark og fortæller historien om Antoine og Lisa de la Calmette; et af 1700-tallets jetsetpar på Møn. Lystslottet byder på fortællinger om et berejst par fra tidens øvre samfundslag, og et par der omgav sig med tidens smukkeste kunst og største tanker.

Klekkendehøj er en tvillingejættestue mellem Tostenæs og Røddinge på det vestlige Møn ca. 10 km sydvest for Stege. Jættestuen er anlagt ca. 3300 f.Kr. og er udgravet i slutningen af 1700-tallet. Jættestuen fremstår i dag total nyrestaureret og i jættestuens ene kammer findes en rekonstruktion af hvordan det så ud i stenalderen.

Møns klint 5Møns klint 6

Stege by og kirke er også et besøg værd. Byen er en gammel købstad fra 1200-tallet. Der har været sukkerproduktion fra ca. år 1900 til 1989. Kirken er en rødstenskirke bygget i første halvdel af 1200-tallet af munkesten.

Geocenter Møns Klint er et Oplevelsescenter og byder på underhold- ning og læring for både børn og voksne. Fortæller bla. om Danmarks fødsel, lige der, hvor det hele begyndte.

TILMELDING SKAL SENEST 22/9-20

TIL RENE PETERSEN

PÅ MOBIL/SMS 61951026

ELLER MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nibe Camping Sølyst 2019

Klik på billedet , for at se det stort.


Besøg vores sponsor!