September Træf

September træf på Rørvig Strand Camping

Skærbyvej 2, 4500 Nykøbing Sjælland

Uge 38 den 20-22 september 2019

Campingpladsen er omgivet af nåleskov. Handelsbyen Nykøbing Sjælland ligger kun 2,5 km fra pladsen og i modsatte retning ligger Rørvig, som har en lille færgehavn, hvor færgen går over til Hundested. Sommerland Sjælland og Anneberg-samlingerne er blandt områdets naturligste udflugtsmål, hvis man ikke vil gå i klitterne ved den landstrakte Kattegat kyst. Læ forholdene på pladsen er de bedst tænkelige. Der er kiosk, fælleshus, grillplads, legeplads, boldbane m.m. Kiosken og informationen er lukket mellem 12-14. Morgenbrød skal bestilles og betales dagen før Bom er aflåst fra 22-07. Ankomst/indtjek fra kl. 14 (undtagen lavsæson) Afrejse/afregning før kl. 12

Pris pr. vogn pr. nat (for hele familien): 155,- kr. (dette er inkl. strøm)

Fredag ankomst med standerhejsning kl. 19.30 med info for weekendenLørdag er op til de enkelte at køre sammen ud i det blå til seværdigheder de måtte ønske at se eller hygge på pladsen. Fælleshuset er reserveret til os både fredag og lørdag aften.Søndag standerstrygning kl. 10.30

Fredag ankomst med standerhejsning kl. 19.30 med info for weekenden

Lørdag er op til de enkelte at køre sammen ud i det blå til seværdigheder de måtte ønske at se eller hygge på pladsen. Fælleshuset er reserveret til os både fredag og lørdag aften.

Søndag standerstrygning kl. 10.30

Rørvig Rørvig 2 Rørvig 3 Rørvig 4

Forslag til Seværdigheder:

Anneberg samlingerne, Annebjergstræde 2, 4500 Nykøbing Sj. Åbent 11-16 kr. 60 pr person. Her findes glas lige fra den græske og romerske oldtid over det 17.-18. århundrede og frem til nyere tid. Museet har også samlinger af porcelæn og arkæologiske fund. Anneberg er en herregård som huser Hempel Glasmuseum som er Nordeuropas største private glassamling.

Hovvig Vildtreservat er et område med rørskove, sumpholme, pilekrat og enge der giver en land række vandfugle ideelle livsbetingelser som bl.a. de fleste forskellige svaner, gæs, ænder og rovfugle på træk.Rørvig Strand udgør den populære strand, der strækker sig næsten 4 km fra Klitborg i vest til Dybesø i øst.

Tilmelding senest den 3. september

til Stig Nielsen på tlf. 40861308 ellermail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rørvig 5

Albertinelund Camping 2018

(Billeder kommer senere)

Klik på billedet , for at se det stort.


Besøg vores sponsor!