September Træf

3  1 3

Bornholmer turen/træf bliver i uge 38 15-22/9 - 2024
Sandkaas Familiecamping, Poppelvej 2, 3770 Allinge

 

Campingfatter har reserveret nogle pladser til MKP- klubben.

Nogle af klubmedlemmerne har allerede bestilt færgebillet fra Køge 15. september og fra Rønne 22. september. Der blev hurtigt udsolgt, da uge 38 er ”kulturuge” på Bornholm.

Nogle har derfor måttet bestille færge en dag før/efter - både ud og hjem. Nogle bliver et døgn ekstra. Og så er der jo selvfølgelig overfarten via Sverige, hvor der er flere afgange pr. dag. Men man er også velkommen  midt i ugen eller hvordan det nu passer ind i jeres program.

Der er lavet lidt research på hvilke seværdigheder, der er på Bornholm. Og der vil blive udsendt en mail til deltagerne, så kan vi se hvilke ting man har lyst til at opleve og vi kan køre samlet eller individuelt rundt på øen til de mange forskellige steder.

Da klubben var på Bornholm i 2020 blev vi enige om, at Bornholm kunne ikke ses på kun en uge. Så det man ikke så sidst, er der nu en chance for at se.

En af aftnerne i løbet af ugen (planen er foreløbig om onsdagen) vil vi have en ”festaften” med fællesspisning. Planen er Vi vil arrangere mad udefra til denne aften. Nærmere oplysning kommer i Kureren næste år.

Når I har bestemt Jer for at deltage og fået bestilt færge, skal I give Hanne besked

SENEST den 8.maj 2024.

på mail (fulde navn og adresse samt tlf. samt hvilke dage i deltager i træffet/ hvilke dage i er på campingpladsen samt om i er med til fælles-aften/middag) så hun ved hvor mange, der skal tilmeldes til campingpladsen.

De mest besøgte seværdigheder:

- Hammershus borgruin,

- Østerlars rundkirke,

- Hammershus besøgscenter,

- Helligdomsklipperne,

- Rokkestenene,

- Ekkodalen,  Døndalen

  3 2 3 

En heldags-tur til ChristiansØ vil blive arrangeret – hvis vejret tillader det.

Hilsen Hanne, tlf. 51260554

Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

September træf Hillerød Camping 2023
Klik på billedet , for at se det stort.


Besøg vores sponsor!