Vores Grand V - Gitta & Erik

MKP Grand V
Nr. 1269
Indregistreret første gang 28.3.1972
Ejere : Gitta og Erik fra Møn

Vi er ret nye i klubben og det er faktisk et tilfælde, at vi fik en MKP Campingvogn.
Vi har mest brugt tiden på sejlbåde og har da også ligget i telt ind i mellem.
Vi ville udskifte vores Hymer Eriba 1970 med en lidt større og så var det, at vi fik øje på MKPérne og lærte Stig ( teknisk koordinator ) at kende pr. tlf.

Vognene var kærlighed ved første blik – hyggelig lille vogn i fin kvalitet som nemt kan konkurrer med nyere vogne. Solidt bygget, måske med undtagelse af gulvet, men der er masser af hjælp at hente som medlem af klubben. Ja, selve klubbens medlemmer er en kvalitet ved at være MKPér. Dem møder man på træffene skiftevis i forskellige egne af Danmark.

Nå, det er det med vognen. Vi var heldige at den forrige ejer og sikker endnu flere ejere har passet godt på den, så den var næsten køreklar og helt vandtæt ved købet. Så vandtæt, så lygterne var fulde af vand, så det skulle laves inden syn.
Grand V modellen er med en store hyggekrog / 2 enkeltsenge eller en King size i den ene ende. I midten garderobeskab og overfor et flot pantry. Og smart nok med oplukkeligt vindue til den anden side end hvor teltet evt. står.
Så har vi et vaskerum fra den tid hvor blufærdighed var mere moderne og far skulle sæbe hovedet ind om morgenen. Ret smart til toiletting m.m.
I den anden ende to pladser med et lille bord eller en soveplads og endda mulighed for en køje overover.
Desuden rindende vand, gasblus, elvarme og diverse lamper.
Et særligt raffinement er at den ene af vores køjer er blevet forlænget til 2,13 cm. Så Erik sover med fødderne i garderobeskabet.

Vi har et fortelt som er i ” historiske farver ” og ville have været et hit i DDR, men tæt og godt på våde dage.

Meningen er jo så, at vi i de næste år skal forbedre/vedligeholde vognen, så den både bliver vores ydmyge hjem på spændene rejser og senere kan overgå til en anden tosset familie om mange mange år.
Det kan ikke blive bedre, så spring ud i det – bliv medlem af klubben og find en MKP.
Nå ja, og så har den selvfølgelig sorte plader !! 
 

 


Besøg vores sponsor!